• Locuri de munca in transport

  Agent administrativ transport, agent serviciu clienti transport, dispecer transport, planificator transport, șofer,...

Alătură-te FM Logistic ca Chartered Manager, Transport Manager sau Transport Coordinator – și alte posturi vacante!

De la auditul modelelor existente până la optimizarea planurilor de transport, prin evaluarea nevoilor, oferta noastră de servicii răspunde tuturor nevoilor de transport ale rețelelor de distribuție B2B și B2C: flexibilitate, securitate, trasabilitate și competitivitate. FM Logistic se remarcă prin capacitatea sa de a organiza transportul la nivel național si european.

Pentru a fi mai reactivi pe o piață fluctuantă și pentru a avea o acoperire teritorială suficient de bună pentru a satisface toate nevoile clienților noștri, reunim o rețea vastă de parteneri în toate țările în care suntem prezenți.

Locuri de munca în transport

Aplică acum

Șofer de transport: rol și misiuni

Șoferul Transport efectuează transportul mărfurilor în conformitate cu graficele și în cele mai bune condiții de calitate, costuri și termene pentru a garanta satisfacția clienților.

Chartered Manager: rol și importanță

Chartered Manager-ul participă la organizarea și optimizarea programelor de livrare ale clienților noștri asigurând alocarea serviciilor de transport către parteneri. El/ea garantează rentabilitatea comercială a serviciilor (transport, marfă) încredințate de clienții noștri prin subcontractare la cel mai bun raport cost/calitate/timp de livrare, prin organizarea și optimizarea programelor de livrare, cu respectarea reglementărilor de transport, caietului de sarcini, regulilor de siguranță, reglementărilor interne, proceselor de afaceri, metodelor de operare, abordarea calității și valorile companiei.

Ce face un agent de operare?

Agentul de operare gestionează programele șoferilor, comenzile clienților și retururile, asigurând satisfacția clienților, respectarea politicii companiei și atingerea obiectivelor departamentului.

Rolul Managerului de Operațiuni și suport pentru Departamentul Transport

Managerul de operațiuni conduce o echipă de 30 până la 100 de persoane formată din șoferi și operatori, precum și o flotă de vehicule. De asemenea, gestionează și optimizează activitatea și se asigură că angajamentele de calitate sunt îndeplinite.

Cum arată fișa postului unui coordonator de transport?

Coordonatorul de transport coordonează toate operațiunile legate de procesarea comenzilor, primirea și expedierea mărfurilor. El/ea organizează planul de transport și optimizează timpii de livrare pentru clienții noștri și planifică fluxul fizic de mărfuri. De asemenea, întocmește documentația asociată operațiunilor internaționale, în conformitate cu legislația socială, caietul de sarcini, reglementările interne, regulile de siguranță, procesele de afaceri, procedurile de operare, calitatea și valorile companiei.

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alaturi unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?