• Achiziții

Alătură-te Departamentului de Achiziții al FM Logistic

Echipa de Achiziții gestionează angajamentul companiei față de misiunile sale. Acesta definește și implementează o politică de achiziții și roadmap care stabilește principalele obiective care aduc valoare, atât în ​​ceea ce privește optimizarea pur economic, cât și în ceea ce privește schimbările și întreruperile, permițându-ne să ne optimizăm metodele de operare.

Ești pragmatic și confortabil cu optimizarea proceselor? Citește mai departe, FM Logistic caută pe cineva ca tine.

Locuri de muncă în departamentul Achizitii

Aplică acum

Vino alături de noi ca Director Global de Achiziții!

Director Global de Achiziții: Directorul de Achiziții la nivel de grup are un dublu rol, deoarece este responsabil de structurarea și profesionalizarea funcției de achiziții prin definirea și implementarea metodelor, sistemelor și proceselor informaționale de ultimă generație.

Directorul Global de Achiziții definește și implementează strategia de achiziție prin maparea diferitelor categorii de achiziții și identificarea pârghiilor pentru un cost sau o calitate mai bună, analizând piețele și recomandând piețele care trebuie aduse în comun și cele care urmează să fie localizate. De asemenea, are diverse sarcini precum proiectarea de soluții inovatoare pentru a face din achiziții o pârghie de plus valoare pentru furnizorii sau clienții noștri (piață, cumpărare partajată, vânzare încrucișată etc.) și un jucător în tranziția ecologică a grupului, definirea strategiilor de cumpărare cu clienți interni sau chiar externi.

Ți-am trezit interesul? Grozav! Aplică acum.

Lucrează la FM Logistic ca Asistent de achiziții!

Asistentul de achiziții lucrează în sprijinul echipei operaționale de buyers pentru a facilita diferitele etape ale procesului de achiziție. Raportează Managerului Administrare Achiziții, acesta gestionează comenzile de achiziție în SAP, oferind asistență în gestionarea litigiilor de facturare, coordonând managementul neconformităților și asigurând închiderea acestora. Asistentul de achiziții lucrează în tandem cu buyers pentru a se asigura că obiectivele departamentului de achiziții sunt îndeplinite și produce materialele de comunicare ale departamentului.

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alături unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?