• Departamentul Financiar

  Controlling, Contabilitate, Trezorerie...

Locuri de muncă în Departamentul Financiar

Aplică acum

Vino alături de noi ca și Controller financiar!

Ce este un controller financiar? Ce face un Controller Financiar? Controller-ul Financiar este responsabil cu colectarea, monitorizarea și analiza datelor de la diferite entități (depozite, transportatori, clienți etc.).                                                          El/ea este un jucător cheie în managementul performanței. El/ea analizează costurile, indicatorii și rezultatele. El/ea caută soluții pentru optimizarea, îmbunătățirea și dezvoltarea performanței și contactează persoanele potrivite pentru a implementa măsurile adecvate. El/ea urmărește apoi aceste măsuri și verifică dacă aduc rezultate. Pentru a-și îndeplini sarcinile pe deplin, Controller-ii Financiari trebuie să aibă abilități excelente de comunicare și o viziune largă asupra afacerii pentru a propune soluții inovatoare și eficiente. ent communication skills and a broad view of the business in order to propose innovative and effective solutions.

Printre altele, Controller-ul Financiar exercită control permanent asupra bugetelor companiei. El/ea este responsabil de analiza sănătății financiare a companiei, stabilirea obiectivelor cu managementul și apoi elaborarea unui buget pentru îndeplinirea acestor obiective. Acest specialist întocmește, așadar, previziuni bugetare (pe baza informațiilor furnizate de departamentele comerciale) și pune în aplicare proceduri de control.

Salariul Controller-ului financiar este foarte competitiv la nivel mondial.

Vino alături de noi ca și Contabil Furnizori!

La FM Logistic, Contabilul Furnizori are multe responsabilități interesante. Printre acestea, postează și verifică facturile furnizorilor, justifică soldurile contului furnizorului și efectuează reconcilieri, participă la activitățile de închidere de lună și înregistrează provizioane și verifică în contabilitate. Sarcinile includ și gestionarea bazei de date a furnizorilor, aplicarea metodelor de lucru ERP și plata facturilor.

Vino alături de noi ca Manager Trezorerie!

Managerul Trezorerie este responsabil cu efectuarea operațiunilor zilnice cu numerar: transferuri de solduri, încasări, plăți și extrase de cont, gestionarea relațiilor zilnice cu partenerii bancari: preluarea extraselor bancare ale grupului, justificarea soldurilor, pregătirea plăților manuale (cecuri, transferuri) sau plăți automate, monitorizarea cărților de vizită și introducerea previziunilor pe termen scurt în software-ul de gestionare a numerarului. Managerul de numerar verifică, de asemenea, condițiile băncii pe tip de tranzacție și monitorizează fluxurile pe bancă, controlează și gestionează monitorizarea datoriilor prin actualizarea graficelor și înregistrarea fluxurilor în numerar și conturi.

Managerul de trezorerie asigură gestiunea administrativă și tehnică a conturilor bancare, inclusiv gestionarea delegărilor de semnătură. El/ea participă la înregistrările de închidere a conturilor și a trezoreriei în legătură cu ciclul de trezorerie, monitorizează derularea proiectelor în colaborare cu managerul tău și participă la controlul și validarea detaliilor bancare ale terților.

La FM Logistic nu există două zile la fel. Fii parte din schimbare venind alături de noi

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alături unei echipe motivate si dinamice, aplica la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?