• Vânzări & Marketing

  Cercetare vânzări, CRM, manager de marketing...

Ești interesat să lucrezi în departamentul de vânzări și marketing?

Echipele noastre de vânzări și marketing fac eforturi suplimentare în fiecare zi pentru a poziționa brand-ul ca o voce principală în Lanțul de aprovizionare și găsirea de soluții sustenabile pentru logistică și pentru a stabili credibilitate și legitimitate pe termen lung a FM Logistic corelate cu obiectivele sale de afaceri. Aceștia sunt, de asemenea, responsabili pentru identificarea segmentelor și oportunităților de creștere și contribuie la eficientizare vânzărilor, păstrarea bazei de contacte la zi și dezvoltarea unei comunități în jurul mărcii.

Sarcinile departamentului de vânzări și marketing includ atragerea de noi clienți: prezentarea FM Logistic și a serviciilor sale, oferirea de răspuns la licitații și negocieri, participarea la târguri și evenimente… Sarcinile includ și dezvoltarea cifrei de afaceri cu clienții existenți: monitorizarea satisfacției clienților, identificarea potențialului de dezvoltare, răspuns la licitații și negocieri, creșterea prețurilor… Și totodată sarcini de marketing foarte interesante, cum ar fi realizarea de sondaje de satisfacție și definirea planului de contact cu clienții.

Locuri de muncă în vânzări și marketing

Aplică acum

Prezentare generală a poziției noastre Global Account Manager!

În conformitate cu strategia de vânzări și marketing, Global Account Manager este principalul manager de relații pentru conturile globale strategice și/sau de nivel superior alocate. El/ea este responsabil pentru dezvoltarea unei cunoașteri temeinice a clienților la nivel global și implementarea unui roadmap strategic la toate nivelurile în strânsă colaborare cu unitățile de afaceri. Global Account Manager conduce comunitatea de vânzări și experții legați de aceste conturi globale și strategice atribuite pentru retenție, creștere și dezvoltare în toate zonele geografice și liniile de afaceri din cadrul grupului. El/ea va fi, de asemenea, responsabil pentru identificarea, atragerea și dezvoltarea de noi clienți prin sprijinirea unităților de afaceri. Pe lângă aceasta, el/ea va ajuta la creșterea prezenței în domenii specifice de afaceri pe piețele verticale relevante și va urma roadmap-ul definit cu managerul pe linie de afaceri.

Salariul Global Account Manager la FM Logistic este foarte competitiv corelat cu piața.

Definirea Country Marketing Manager

Ce este pentru noi un Country Marketing Manager? El/ea este expertul în cunoașterea pieței/clienților din țară și adaptează oferta companiei la nevoile pieței locale pentru a accelera performanța companiei. Managerul de marketing pe țară este responsabil pentru implementarea strategiei globale de marketing și adaptarea acesteia la nevoile locale. Ne dorim ca el/ea să aibă un impact direct asupra afacerii prin creșterea gradului de conștientizare a mărcii și prin generarea de clienți potențiali. El/ea dezvoltă și execută planuri anuale de marketing pentru a atinge obiectivele strategice ale mărcii și ale afacerii, gestionează bugetul de marketing și monitorizează indicatorii cheie de performanță ai campaniei pentru a optimiza rentabilitatea investiției.

Country Marketing Manager lucrează îndeaproape cu echipele de comunicare, operațiuni și IT. Această poziție centrală necesită un mindset de analiză și acțiune.

Vino alături de noi ca Digital Marketing Manager!

Digital Marketing Manager are sarcini variate și interesante. El/ea este responsabil pentru construirea și executarea planurilor anuale de marketing digital pentru a atinge obiectivele strategice de brand, de afaceri și implementarea planurilor de marketing în țări, atragerea de noi membri în comunitate și co-construirea cu aceste țări a planurilor locale personalizate.

El/ea va lucra în special la:

Dezvoltarea conștientizării mărcii                                                                                                                                                He/she will define and manage a 360° digital strategy on all acquisition channels, improving positioning, traffic, visibility, e-reputation and lead generation (SEA, SEO, SMA, display, retargeting, emailing, etc.). Tasks also include the creation and development of branded content and specific events.

Website
Digital Marketing Manager gestionează evoluția, modificările și optimizarea site-ului web, dezvoltă ți implementează strategia SEO, un plan de animare și editorial.

Activități CRM
El/ea definește și gestionează strategia CRM pe țări, optimizează segmentarea CRM a bazei de date.

Performanța media
Digital Marketing Manager coordonează eforturile cu agențiile externe cu privire la achiziția și performanța media.

Oferim o pozitie creativă și dinamică. Dacă consideri ca ai profilul potrivit, aplică acum, te asteptam!

Aplică acum

Lucrează cu noi ca manager de proiect CRM!

Manager de proiect CRM: Managerul de proiect CRM participă la implementarea Salesforce CRM pe plan internațional pentru a sprijini tranziția digitală a funcției de vânzări.

El/ea este responsabil pentru dezvoltarea și implementarea proiectului, producerea, monitorizarea și interpretarea rapoartelor și tablourilor de bord. Managerul de proiect CRM este responsabil și de îmbunătățirea și actualizarea bazelor de date prin verificarea relevanței datelor, propunând modalități de optimizare a abordărilor și/sau instrumentelor. El/ea sprijină echipele familiarizându-le cu instrumentele și diferitele metodologii: oferă suport, reminder de bune practici etc. și implementează Salesforce în funcție de evoluția solicitărilor utilizatorilor și de prioritățile definite împreună cu echipa.

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alături unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?