• Dezvoltare durabilă

Alătură-te echipei de Dezvoltare Durabilă și acceptă provocări majore!

La FM Logistic, oferim soluții logistice durabile, cu emisii scăzute, care reprezintă o sursă de energie pentru a contribui la mobilitatea ecologică. Lucrăm în fiecare zi pentru a avea un impact pozitiv asupra mediului. Și tu te poți alătura pentru a sprijini unitățile de afaceri ale Grupului în diversele lor proiecte de mediu în logistică, transport sau co-packing.

Cu o carieră la FM Logistic, Schimbarea în Aprovizionare poate începe cu tine. Să creăm împreună un lanț de aprovizionare durabil!

Locuri de muncă în dezvoltare durabilă

Aplică acum

Vino alături de noi ca manager pentru mediu și energie!

Ca parte a echipei de Dezvoltare Durabilă a Grupului, Managerul pentru Mediu și Energie implementează viziunea Grupului. Misiunile Managerului pentru Mediu și Energie sunt să definească și să implementeze o strategie privind emisiile de carbon în conformitate cu Țintele bazate pe știință și cu liniile directoare pentru energie regenerabilă (producție, contracte de cumpărare a energiei electrice, contracte de energie verde etc.) și să sprijine echipele unității de afaceri în implementarea acestor linii directoare.

El/ea participă, de asemenea, la strategia de transport durabil și la proiectarea platformelor logistice de mâine și contribuie la succesul proiectelor oferind expertiză de mediu: evaluarea amprentei de mediu, criterii de selecție a soluțiilor, argumente de mediu etc.

Misiunile sale constau în administrarea programului de operațiuni zero deșeuri pentru activități de logistică și birouri, organizarea aculturației și dezvoltarea abilităților oamenilor cheie ai companiei și gestionarea raportărilor de dezvoltare durabilă: colectarea datelor, actualizări metodologice, revizuirea critică a datelor, sprijinirea echipelor IT în conectarea la calculatoare de mediu.

Vino alături de noi ca Sustainable Offer & Performance Manager

Sustainable Offer & Performance Manager: Ca parte a echipei de sustenabilitate a Grupului, Sustainable Offer & Performance Manager conduce procesul de co-construcție a durabilității cu clienții noștri.

El/ea este, de asemenea, responsabil de gestionarea performanței Grupului și de conducerea schimbării în diferitele aspecte ale programului de sustenabilitate prin definirea traiectoriilor lanțului de aprovizionare sustenabil cu clienții cheie (sectoarele FMCG, Retail, Cosmetice de frumusețe, Pharma și E-commerce), coordonând implementarea proiectelor de traiectorie în cele 14 țări ale Grupului: reducerea amprentei de carbon în depozite și transport, managementul resurselor, integrare profesională etc.

Sustainable Offer & Performance Manager colaborează și cu echipele de marketing pentru a oficializa ofertele și propunerile de vânzare în ceea ce privește impactul pozitiv: evaluarea și cuantificarea beneficiilor de mediu și sociale, instrumente de comunicare, formarea echipelor de vânzări. El/ea definește conținutul ofertelor sustenabile împreună cu echipele de soluții comerciale, îmbunătățește măsurarea impactului Grupului și a instrumentelor asociate, în special tablourile de bord ale clienților.

Vrei să ai un impact real și să ajuți FM Logistic să schimbe obiceiurile consumatorilor pentru o logistică mai ecologică și mai responsabilă? Ai venit la locul potrivit. Te așteptăm.

Aplică acum

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alături unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?