• Departamentul de inovare

  Ingineria metodelor și proceselor, îmbunătățire continuă...

Ți-ar plăcea să lucrezi ca inginer de metode și procese sau în alte posturi vacante în departamentul nostru de inovare?

Obiectivele departamentului de Inovare sunt de a oferi suport operațiunilor și locațiilor în contextul excelenței operaționale.

Locuri de muncă în Departamentul de Inovare

Aplică acum

Rolul Inginerului de Metode și Procese!

Rolul Inginerului de Metode și Procese este de a propune și implementa cele mai potrivite soluții pentru clienți. Principalele sale sarcini sunt analizarea, optimizarea și îmbunătățirea proceselor, datorită expertizei sale metodologice și tehnice. El/ea trebuie să lucreze cât mai bine cu specificațiile clientului, angajamentele FM Logistic, regulile de siguranță și procedurile de calitate. Piața de logistică și companiile în general ne cer să fim din ce în ce mai eficienți și mai inovatori. Este vorba despre a oferi cele mai bune soluții în cel mai scurt timp posibil.

Inginerul de Metode și Procese asistă Departamentul de Inovare în sprijinirea demarării activităților și îmbunătățirea performanței operațiunilor existente ale activităților din depozit. El/ea lucrează la implementarea de inovații tehnologice sau soluții noi, implementarea instrumentelor de monitorizare a performanței, instruire și participare la licitații.

Alăturați-vă nouă ca Lean Project Management!

Rolul Lean Project Management este de a analiza activitățile diferitelor unități operaționale și apoi de a identifica zone de optimizare: îmbunătățirea productivității, reducerea grelei, creșterea performanței….                                                                        El/ea este un jucător cheie în optimizarea muncii clienților. În fiecare zi, el/ea propune soluții pentru îmbunătățirea eficienței. În contextul managementului de proiect Lean, există trei provocări principale: să fii eficient în furnizarea de soluții pragmatice și operaționale site-urilor, să colaborezi cu colegii și să arăți curiozitate. El/ea trebuie să fie la curent cu toate proiectele în derulare în cadrul companiei și extern pentru a oferi soluții eficiente.

Vino alături de noi ca Manager de proiect de inovare!

Rolul unui manager de proiect de inovare nu este doar de a implementa soluții inovatoare în cadrul grupului, ci și de a sprijini echipele noastre de proiectare și vânzări soluții cu expertiza sa.
El/ea este responsabil de întreg proiectul de implementare și poate participa, de asemenea, la co-proiectarea soluțiilor complexe pentru clienții noștri. Implicarea managerului de proiect de inovare incepe cu identificarea cazului de business, prin dovada de concept, calculul rentabilitatii investitiei, alegerea unui partener, coordonarea diferitilor interlocutori in jurul proiectului de implementare (parteneri, clienti). , departamente interne precum Achiziții, IT, Tehnic, Operațiuni etc.). Managerul de produs de inovare va oferi, de asemenea, asistență după punerea în funcțiune până la industrializarea soluției și producția de material de marketing.

Vino alături de noi ca manager de proiect de robotizare și automatizare!

În cadrul departamentului de inovare, Managerul de Proiect Robotizare și Automatizare participă la managementul proiectelor de automatizare.

Sarcinile principale ale unui manager de proiect de robotizare și automatizare sunt definirea metodologiilor de proiect și a celor mai bune practici cu implementarea specificațiilor standard și a bazelor de integrare. De asemenea, managerul de proiect de robotizare și automatizare asigură sau supraveghează implementarea soluțiilor de automatizare, definește instrumentele de monitorizare a performanței instalațiilor și formalizează feedback-ul. El/ea sprijină echipele de pre-vânzare pentru a îmbunătăți continuu ofertele.

Alătură-te FM Logistic și fii parte din schimbarea aprovizionării!

Aplică acum

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alaturi unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?