• Departamentul IT

  Analiză și integrare IS, Infrastructură și rețea IS, Management IS, Suport și asistență IS...

Alătură-te departamentului nostru IT

Misiunea departamentului nostru IT este de a asigura, printr-o abordare cooperantă, livrarea de soluții informatice eficiente clienților săi, pentru a contribui la excelența operațională a FM Logistic.

La FM Logistic oferim misiuni interesante precum furnizarea de suport și expertiză IT tehnică și funcțională, ajutând, răspunzând la întrebări și rezolvând probleme IT și asigurând performanța și procesele, definirea și aplicarea standardelor, consiliere, optimizare… Dar și alte sarcini precum precum managementul proiectelor IT de la studiul comercial până la stabilizarea proiectului sau modernizare IT prin susținerea FM Logistic în transformarea sa digitală.

Locuri de munca în Departamentul IT

Aplică acum

Alătură-te departamentului nostru IT ca Analist Raportare Date!

Ce este un analist de raportare a datelor? Analistul de Raportare Date transformă datele în informații pe care le vizualizează prin dezvoltarea de tablouri de bord, tabele de bord și rapoarte executive care oferă vizibilitate și informații rapide pentru deciziile și acțiunile de afaceri. Aceasta include preluarea de date din alte surse, crearea de rapoarte și tablouri de bord în mod regulat și remedierea oricăror probleme de cod. Analistul de raportare a datelor lucrează cu alte departamente pentru a găsi noi modalități de îmbunătățire a oportunităților.

Care este munca unui integrator de aplicații?

Fișa postului Integratorului de Aplicații constă în implementarea, adaptarea și menținerea soluțiilor IT (interne sau externe) la nevoile activității companiei cu respectarea regulilor de securitate, regulilor interne, proceselor de afaceri, procedurilor de operare, procedurilor de calitate și valorilor companiei.

Alătură-te departamentului nostru IT ca inginer de date!

Inginerul de date lucrează în cadrul departamentului IT și în strânsă colaborare cu echipele de afaceri. El/ea va analiza nevoile de business raportate de echipele operaționale, va participa activ la proiectarea arhitecturilor de date pentru a răspunde cazurilor de utilizare. Sarcinile sale includ, de asemenea, dezvoltarea canalelor de date din mai multe surse pentru a alimenta baza de date/setul de date (datamart) necesar pentru implementarea cazurilor de utilizare, pregătirea datelor pentru utilizare de către utilizatorii finali (pregătirea datelor, linia de date, normalizarea, agregarea). , etc.).
El/ea gestionează automatizarea proceselor de pregătire a datelor, exploatarea datelor pentru atingerea obiectivelor de business: expunerea punctelor de vedere de afaceri, obiectelor de afaceri etc.
În sfârșit, inginerul de date gestionează industrializarea conductelor de analiză și machine learning și monitorizează tehnologiile asociate cu date.

Dacă ești expert în date și dorești să te alături unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Alătură-te departamentului nostru IT ca și Consultant WMS Reflex!

Rolul consultantului WMS reflex este de a defini cerințele clientului, de a proiecta procesul de parametrizare, de a sprijini și de a instrui utilizatorii cheie și de a ajusta interfețele client (mapping EDI).

Sub responsabilitatea echipei de implementare WMS, consultantul WMS Reflex asigură implementarea unui software sau pachet software în contextul clientului. El/ea este responsabil pentru soluția funcțională și de proiectare, implementare, urmărire a clienților precum și de îmbunătățirea continuă.

Mai concret, misiunile sale constau în studierea contextului clientului (proces, organizare, context uman etc.), analiza nevoilor, consilierea clientului și asistarea acestuia în luarea deciziilor. Sarcinile includ, de asemenea, efectuarea de analize funcționale detaliate, definirea specificațiilor detaliate ale evoluțiilor, insotirea clientului în faza de parametrizare si pregătire si efectuarea testelor interne. Consultantul WMS Reflex participă și la pregătirea producției și implementării și asigură un audit funcțional. El/ea consiliază clientul propunând soluții la disfuncționalitățile întâlnite.

Alătură-te departamentului nostru IT ca IT Business Analyst!

IT Business Analyst are responsabilități interesante, deoarece lucrează cu țări în proiecte de implementare, ca parte a roadmap-ului și a creării de noi soluții. Abordarea sa este în conformitate cu strategia de logistică urbană definită de comitetul de domeniu.

Cu abilități interpersonale excepționale, el/ea acționează ca o legătură de comunicare între IT și management. Ca expert, Business Analyst-ul îmbunătățește calitatea produselor și serviciilor IT și analizează nevoile afacerii. El/ea dezvoltă parametrii pentru sisteme IT de succes, supraveghează funcționarea acestora și oferă consultanță cu privire la tipul de funcționalități sau modificări care ar servi cel mai bine obiectivelor strategice ale companiei. El/ea ajută la reducerea decalajului dintre personalul IT și managementul companiei, interpretând obiectivele de afaceri ale părților interesate în livrabile specifice și apoi supraveghează dezvoltarea tehnică a acestora. El/ea analizează fluxul de date și prezice schimbările de infrastructură care vor fi necesare pe măsură ce afacerea crește.

Business Analyst-ul este o persoană extrem de autonomă, care se bucură de lucrul în echipe colaborative, interfuncționale. Lucrul cu cele mai noi tehnologii și proiectarea viitorului logisticii urbane sunt domeniile sale de motivație.

Te regăsești în cele menționate? Aplică acum!

Daca vrei să te alaturi unei echipe motivate și dinamice, aplică la FM Logistic!

Încă stai pe gânduri? Vino la noi!

 • De ce să alegi FM Logistic?

  La FM Logistic, mergem dincolo de fiecare zi pentru a găsi soluții creative la provocările industriei lanțului de aprovizionare care se schimbă rapid.

  Descoperă
 • Alătură-te operațiunilor noastre

  Prin aderarea la depozitele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă dezvolta abilitățile, de a beneficia de un management bazat pe respect și considerație și condiții de lucru sigure.

  Descoperă
 • Alătură-te echipei noastre!

  Our office and support teams need you! Come be part of the development of a global logistics leader committed to a sustainable future. Make an impact by joining FM Logistic in its expansion.

  Descoperă
 • Începe-ți cariera

  Ai talent și ambiție? Avem nevoie de tine! Indiferent de profilul și experiența dvs., veniți și luați parte la dezvoltarea unui lider mondial în logistică angajat într-un viitor durabil.

  Descoperă

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?