Fundația FM
Fundația FM

Tinerii beneficiari ai proiectului Academiei Succesoare și-au primit diploma de final de an

FM Logistic și fundația sa corporativă FM Foundation și-au reînnoit pentru al treilea an parteneriatul cu Fundația DetskieDomiki pentru proiectul Academiei Succesoare,…

Pe Septembrie 4, 2021

FM Logistic și fundația sa corporativă FM Foundation și-au reînnoit pentru al treilea an parteneriatul cu Fundația DetskieDomiki pentru proiectul Academiei Succesoare, care contribuie la integrarea tinerilor orfani prin descoperirea lumii muncii. Ceremonia de absolvire a fost ultimul eveniment festiv al programului anual și a avut loc pe 17 iunie.

Programul „Academiei succesorilor” constă din sesiuni de orientare în carieră, conferințe tematice, instruiri și vizite ghidate pe platformele logistice FM. În plus față de cunoștințele teoretice despre locuri de muncă, prezentate într-o formă distractivă, elevii de la clasa a 8-a până la clasa a 9-a au putut să se încerce ca angajați ai diferitelor locuri de muncă din sectorul logistic. Tinerii studenți au participat cu entuziasm la instruire, au trecut într-o manieră responsabilă toate instrucțiunile privind siguranța și protecția muncii și au studiat echipamentul depozitului cu mare interes.

Oleg Alkhamov, director general FM Logistic din Rusia, a ținut un discurs de bun venit. El a explicat importanța acestui program companiei, a împărtășit amintirile sale, motivația sa de a studia și modul în care dorința sa de cunoaștere l-a ajutat să găsească zona în care a reușit.

„Este important să te regăsești, să-ți găsești locul de muncă preferat și, dacă faci exact ceea ce îți place cu adevărat, atunci succesul este garantat”.

Olivier Szyperski, directorul operațiunilor FM Logistic din Rusia, și Nadezhda Klimanova, delegată a Fundației FM în Rusia, și-au împărtășit impresiile asupra programului „Academia succesorului”. Aceștia le-au explicat copiilor modul în care compania îi ajută pe copiii din alte țări să dobândească cunoștințe și să dezvolte interesul pentru profesie, le-au urat un succes bun în viața lor și să prospere în slujbele pe care le vor alege.

Datorită Fundației FM și Fundației DetskyDomiki, studenții au experimentat primul și importantul lor succes profesional și nu mai ezită să aleagă logistica ca viitorul lor loc de muncă!

A fost acest conținut interesant, util ?

Cum te putem ajuta?

Ce cauți?